zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Eerste Divisie Roemeen Calcan vertrekt bij Almere City en tekent bij club van voormalig...

Roemeen Calcan vertrekt bij Almere City en tekent bij club van voormalig vedette Hagi

Almere City kan per direct geen beroep meer doen op Andreis Calcan. De Roemeen vervolgt zijn professionele loopbaan als voetballer in zijn geboorteland bij FC Viitorul Constanta, de club waar Gheorghe Hagi hoofdtrainer is. Het nieuws ten aanzien van de overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Eerste Divisie.

- Advertentie -

Doorlopend contract
In de maand augustus van 2018 plaatste Calcan zijn handtekening onder een contract voor één seizoen in Almere. Hij kwam, in de eerste seizoenshelft tot zeventien wedstrijden. In vijftien duels verscheen hij als basisspeler aan de aftrap. De Roemeen was in dienst van Almere City goed voor vier doelpunten.

Vaderland
Robert Maaskant van Almere City gaf op de officiële website van de vereniging tekst en uitleg over het vertrek van de voornoemde speler. ,,Calcan heeft tijdens de winterstop bij ons aangegeven dat hij graag terug wil keren naar zijn vaderland. In gezamenlijkheid met de club en zijn zaakwaarnemer zijn alle mogelijke opties onderzocht. Uiteindelijk hebben alle partijen gekozen voor een wintertransfer. Wij wensen Calcan veel succes in Roemenië.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES