Home Competities Derde Divisie Roelof de Groot stopt per direct bij VVOG

Roelof de Groot stopt per direct bij VVOG

Roelof de Groot is per direct gestopt bij VVOG. De linksback kampt al jaren met een slepende enkelblessure.

- Advertentie -

,,Vorig jaar ben ik eraan geopereerd, maar het is nooit meer beter geworden. Ik speelde mijn wedstrijden op 80% met pijnstillers en tape. Twee weken geleden had ik een klein scheurtje in mijn linkerenkel en liet ik de fysio’s ernaar kijken. Bij dit bezoek controleerde ze ook de rechterenkel, en daar schrokken ze van”, reageert de Groot op de website van VVOG. ,,De sportartsen zeiden dat het onverantwoord is om ook nog maar één training mee te doen. We gaan de enkel nu verder onderzoeken en ik hoop volgend jaar nog op een lager niveau te mogen en kunnen voetballen.” Roelof de groot was bezig aan zijn derde seizoen voor VVOG.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES