woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlOverig amateurvoetbalRodny Hofman vindt nieuwe club

Rodny Hofman vindt nieuwe club

Rodny Hofman, in het begin van het afgebroken coronaseizoen nog speler van Tweede Divisionist TEC uit Tiel heeft de knoop vorige week doorgehakt. Na 15 jaar op hoog niveau te hebben geacteerd, onder andere bij DOVO, RKC Waalwijk en GVVV, maakt hij het komend seizoen de overstap naar eersteklasser Alverna uit Wijchen.

Is Alverna een bewuste stap?
Hofman: ,,Ja, heel bewust. Ik heb nog even getwijfeld want er lagen de nodige aanbiedingen maar ik heb vorige week definitief de beslissing genomen. Het voetbal gaat ondergeschikt worden aan mijn gezin. Dat is me momenteel alles waard. Alverna is een mooie vereniging en ik heb er zin in. Weliswaar komen ze uit in de eerste klasse maar dat mag de pret niet drukken. Ze hebben wel degelijk kampioensaspiraties in Wijchen”.

En als je nu na een seizoen spijt krijgt of je krijgt een nieuwe aanbieding uit Tweede of Derde divisie?
,,Dat is van latere zorg. Wie weet kunnen we hoofdklasser worden en mocht ik een topseizoen draaien kan ik altijd weer terug. Maar voorlopig richt ik mij op Alverna.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD