dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRodny Hofman: "Rollen Spakenburg en GVVV nu omgedraaid"

Rodny Hofman: “Rollen Spakenburg en GVVV nu omgedraaid”

GVVV-back Rodny Hofman speelde tegen Spakenburg niet zijn beste wedstrijd, maar gaf wel de winnende assist: “Het is jammer dat we niet eerder de 0-1 maakten, want dan was Spakenburg waarschijnlijk als een kaartenhuis in elkaar gezakt en had het zomaar 0-3 of 0-4 kunnen worden.”

Straalt geen zelfvertrouwen vanaf

De verdediger was allerminst onder de indruk van de Westmaat-bespelers, zo vertelde hij aan TweedeDivisie.org “Voor de wedstrijd kregen we steeds weer een andere opstelling van ze door. Dan zou Olivier Pilon wel spelen, dan weer niet. Er straalt allemaal niet echt veel zelfvertrouwen vanaf, zoals in het verleden wel het geval was. Ik denk dat we inmiddels wel kunnen stellen dat de rollen tussen Spakenburg en GVVV omgedraaid zijn. Hoewel wij niet arrogant zullen worden, maar gewoon de mentaliteit houden van: ‘doe maar normaal’. En als het bij ons niet loopt zeiken we elkaar niet af, terwijl bij de tegenstander vandaag ze elkaar de grond in boren als het slecht gaat.”

Dubbel feest

Over de wedstrijd stelde Hofman: “We waren te slordig en wilden te snel. Het leek wel alsof iedereen de beslissende pass wilde geven, inclusief ik zelf. In de laatste tien minuten gaven we vol gas omdat we koste wat het kost de 0-1 wilden forceren. Heerlijk dat het dan lukt. We hadden zaterdagavond al een teamuitje in Amersfoort gepland, maar dat wordt nu dubbel feest.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD