vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsTECRodny Hofman: 'Open voor nieuwe uitdaging'

Rodny Hofman: ‘Open voor nieuwe uitdaging’

In deze vreemde Coronatijd, die al bijna een jaar aanhoudt en waarin de KNVB afgelopen week zelfs besloot de lopende competitie in zijn geheel te schrappen en zich te focussen op het nieuwe seizoen 2021-2022, kunnen zich soms wel eens situaties voordoen die het (voetbal)leven van een speler plotseling totaal doen veranderen. Zo ook bij Rodny Hofman, verdediger en voormalig speler van onder andere DOVO, RKC Waalwijk, GVVV en TEC. In december jl. kondigde hij in een vroeg stadium aan dat hij de Tielse Tweede Divisionist aan het eind van het seizoen zou gaan verlaten.

Wat was de reden van je vroege vertrekaankondiging?
,,Ik heb een drukke baan die in combinatie met de nieuwe gezinssituatie (geboorte kind) en 4x in de week op het veld staan, mij een onoverzichtelijk en chaotisch gevoel gaf, waardoor ik het besluit nam om vroegtijdig aan te geven te stoppen aan het eind van het seizoen.”

Maar wat is er nu dan plots veranderd?
,,In mijn privésituatie hebben een aantal verschuivingen plaatsgevonden die het mogelijk gemaakt hebben weer 4x in de week met voetbal bezig te houden. Ik heb dit bij de club aangegeven, die er in een later stadium op terug zou komen. Het bleef echter stil waarna ik zelf het besluit heb genomen om op zoek te gaan naar een andere club.

Met wat voor een gevoel vertrek je uit Tiel?
,,Vooropgesteld dat ik totaal geen ‘hard feelings’ heb. Ik heb zelf immers deze situatie gecreëerd. Echter, het is nu de tijd om verder te kijken. Corona kan veel overhoop gooien in iemands leven, zo ook bij mij.”

En nu?
,,In deze lastige tijd, waarin randzaken de overhand nemen en er niet gevoetbald kan worden, moeten we toch door. We hopen dat er over een aantal maanden weer gevoetbald kan worden. Momenteel wacht ik rustig af wat er op mijn pad gaat komen. Ik ben topfit en sta open voor elke uitdaging op elk niveau. De voorkeur gaat uit naar een Tweede of Derde Divisieclub. Anderzijds ben ik al lang blij als ik vanaf augustus weer een volledig seizoen kan ballen want 11 competitiewedstrijden in 1,5 seizoen zegt voldoende over de tijd waarin we ons momenteel bevinden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD