Volg ons
Rodny Hofman GVVV

Tweede Divisie

Rodny Hofman: ‘Ik denk dat Katwijk hier gewoon zwijnt’

Rodny Hofman: ‘Ik denk dat Katwijk hier gewoon zwijnt’

Weer was één moment van onachtzaamheid fataal voor GVVV. De ploeg van coach Niek Oosterlee speelde een solide wedstrijd, maar verloor alsnog met 0-1 van Katwijk: ,,Ik denk dat Katwijk hier gewoon zwijnt”, stelde Rodny Hofman na afloop tegenover RTV Utrecht.

,,Vandaag geef je de wedstrijd op één detail weg. We benoemen het nog in de rust: blijf gefocust, de hele eerste helft zijn ze niet bij ons in de buurt geweest. We hadden eindelijk het gevoel: we gaan vandaag de nul houden, we staan qua organisatie goed. Het is één moment van onoplettendheid: Jongman kan nog zo’n tien a twintig meter oversteken en we staan er met z’n vieren naar te kijken en laten hem gewoon inschieten. Dan loop je weer achter de feiten aan.”

Ook op Panhuis is de periode aangebroken waarin gekeken wordt naar de selectie voor volgend seizoen. Sterkhouders Adnane en doelman Jansen tekenden al bij. Hofman stelt zijn beslissing nog even uit: ,,Ik heb een paar weken geleden een gesprekje gehad met Rob de Boer. Daarin heb ik gezegd dat ik even wil wachten want op dit moment sta ik krap aan drie maanden op het veld. Er zijn genoeg punten waarvan ik denk: dat ziet er goed uit, maar er zijn ook genoeg punten waaraan ik nog moet werken. Ik wil me nu eigenlijk even niet bezighouden met die transferperikelen allemaal. Ik wil me focussen op het voetbal, wedstrijdfit worden maar ook een hoog niveau terugkrijgen en dan zien we wel.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie