vrijdag, mei 27, 2022
HomeCompetitiesEerste DivisieRoda JC verbijsterd door 'stadionverbanning' Mexicaanse geldschieter door eigen fans

Roda JC verbijsterd door ‘stadionverbanning’ Mexicaanse geldschieter door eigen fans

Roda JC heeft geen goed woord over voor de actie van haar eigen fans om de Mexicaanse investeerder Mauricio García de la Vega in de rust van het duel met De Graafschap uit het eigen stadion te verbannen.

Supporters van Roda JC zijn boos op de geldschieter, die vooralsnog niet of nauwelijks heeft geïnvesteerd in de club. Eerder kwam dat verwijt al van De La Vega’s vorige club, het Spaanse Real Murcia. De Mexicaan werd vrijdagavond hardhandig uit het stadion gedirigeerd door een groep ontevreden fans, wat gepaard ging met het nodige geduw en getrek.

Trainer Jean-Paul de Jong veroordeelt de actie van de eigen supporters. ,,Dit is diep triest. Wij distantiëren ons hiervan, dit geweld hoort niet thuis in Kerkrade. We mogen dit niet accepteren. Als groep zijn we er ook flink van geschrokken, je hoopt namelijk dat je veilig je werkt kunt doen. Als je deze taferelen ziet, dan raakt ons dat”, stelde hij tegenover FOX Sports.

Bekijk hier de beelden hoe Mauricio García de la Vega het stadion uit wordt gewerkt:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]