dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieRoda JC ontslaat Molenaar en kiest voor Van de Luer

Roda JC ontslaat Molenaar en kiest voor Van de Luer

Roda JC heeft per direct afscheid genomen van trainer Robert Molenaar. Eric van der Luer is tot het einde van het seizoen aangesteld als opvolger.

De wisseling is opvallend na de publiekelijke botsing vorige week. Molenaar zei toen in de media dat clubicoon Van der Luer ‘zijn bek moest houden’ over spits Tim Väyrynen. Vijf dagen later is het doek gevallen voor de oud-trainer van onder meer FC Volendam.

Molenaar degradeerde met Roda JC aan het einde van het seizoen 2017 – 2018 uit de Eredivisie. In de Eerste Divisie presteren de Limburgers teleurstellend.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS