dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisRobin van der Ende neemt afscheid van Excelsior Maassluis en het topamateurvoetbal

Robin van der Ende neemt afscheid van Excelsior Maassluis en het topamateurvoetbal

Robin van der Ende heeft besloten na dit seizoen te stoppen bij Excelsior Maassluis. Daarmee nemen de Tricolores afscheid van een speler die vanaf zijn eerste stapjes op een voetbalveld op sportpark Dijkpolder speelde. Van der Ende werd in oktober vorig jaar vader van een zoon en gaat komend seizoen op een lager niveau voetballen.

,,Een beslissing waar ik lang over heb nagedacht”, verklaart de verdediger op de website van de club. ,,Ik ga voetballen bij VV Maasdijk op een lager niveau, maar wel heel dicht bij mijn huis, waardoor ik meer tijd zal hebben voor mijn gezin.” Van der Ende begon op zijn vierde bij de minioren van Excelsior Maassluis en doorliep de gehele jeugdopleiding van de club. In 2016 won Van der Ende met Excelsior Maassluis de laatste algehele amateurtitel voor de invoering van de Tweede Divisie, de grootste prijs in de historie van de Tricolores.

,,Ik heb alles meegemaakt bij deze fantastische club. Daarnaast ben ik trots dat ik zolang bij Excelsior Maassluis heb mogen voetballen en vele successen heb kunnen behalen met een zeer hechte groep,” zegt Van der Ende in zijn afscheidswoordje op de clubsite. ,,Ik zal de club zeker gaan missen en ik wil iedereen bedanken voor een super mooie tijd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD