zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRobin Eindhoven verklaart terugkeer naar Spakenburg: 'Zou misschien geen minuten gaan maken'

Robin Eindhoven verklaart terugkeer naar Spakenburg: ‘Zou misschien geen minuten gaan maken’

Robin Eindhoven koos eind augustus voor een terugkeer naar Spakenburg. De spits zag onvoldoende perspectief bij Telstar. In gesprek met RTV Utrecht vertelt hij over zijn afweging: ,,Ik vind het geen kater omdat ik hier terug ben. Het is wel anders gelopen dan ik had gehoopt en gedacht.”

De terugkeer kwam voor velen als een verrassing, maar de technisch beleidsmakers hebben er wellicht al langere tijd op gehoopt en aangewerkt: ,,Ik heb altijd contact gehouden met de TC. We hadden een goede band. Ze wisten dat ik corona had in de voorbereiding. Ze hielden contact met Telstar, er zijn wat gesprekken geweest maar eigenlijk heb ik de hele tijd gezegd: ik blijf”, vertelt Eindhoven aan het radiostation.

,,Tot de laatste week: toen werd het duidelijk dat ik misschien geen minuten ging krijgen. Dat het misschien beter was als ik naar hier terug zou gaan. Goed over nagedacht, over gehad met familie: twee jaar bijna stilgestaan door corona. Ik wil gewoon lekker voetballen en ik wist dat dat hier kon.”

Hij sluit daarbij een terugkeer naar het betaald voetbal niet uit: ,,Ik kom hier terug om te laten zien wat ik kan, doelpunten te maken en goed te spelen en dan kan het altijd nog.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD