vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRobert Mutzers ontbindt contract bij Kozakken Boys en gaat naar Helmond Sport

Robert Mutzers ontbindt contract bij Kozakken Boys en gaat naar Helmond Sport

Het avontuur van Robert Mutzers bij Kozakken Boys blijft beperkt tot slechts enkele maanden. De 26-jarige aanvaller heeft zijn doorlopende contract laten ontbinden om de overstap te maken naar Helmond Sport.

In Helmond ligt een contract tot medio 2021 klaar voor de oud-speler van onder meer FC Dordrecht en De Treffers. ,,Het is een mooie kans voor mij om terug te keren in het profvoetbal”, stelt Mutzers op de clubsite van Kozakken Boys. ,,Ik ben de club en Kees Spaan in het bijzonder erg dankbaar voor de medewerking. Kees heeft altijd voor mij klaargestaan en ik ben blij dat hij mij dit gunt. Het is voor mij zeker een doel geweest om terug te keren in het betaalde voetbal. Hopelijk kan ik mezelf daar laten zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD