Volg ons

IJsselmeervogels

Robbert Olijfveld vertrekt bij IJsselmeervogels

Robbert Olijfveld vertrekt bij IJsselmeervogels

Robbert Olijfveld neemt na dit seizoen afscheid bij IJsselmeervogels. De aanvaller is volgens de Rooien naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

,,Robbert heeft bij ons aangegeven na vier seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving. De afgelopen jaren heeft hij zich altijd zeer professioneel opgesteld, zowel op het veld als in de kleedkamer”, reageert Erwin van der Lugt van de technische commissie op de clubsite van IJsselmeervogels.

Olijfveld kwam in 2017 naar de Westmaat en ontpopte zich tot een makkelijk scorende aanvaller die voor veel dreiging zorgde. Hij speelde dan ook bijna 100 duels voor IJsselmeervogels en leverde met 35 goals en 10 assists een prima rendement. Eerder speelde de aanvaller voor ASWH, Jong Sparta en de jeugdopleiding van Feyenoord.

IJsselmeervogels trok afgelopen week al Khalid Tadmine aan van Koninklijke HFC, waarmee de vervanger voor Olijfveld reeds bekend lijkt te zijn.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels