dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887RKVV Velsen stunt bij Be Quick 1887

RKVV Velsen stunt bij Be Quick 1887

Titelkandidaat Be Quick 1887 leed in eigen huis een gevoelige nederlaag tegen RKVV Velsen. Beide ploegen zitten in een jubileumjaar. De thuisploeg -135 jaar betaan- wil de kroon op het werk zetten met een promotie naar de derde divsie. De gasten uit Driehuis bestaan honderd jaar en zijn al blij met handhaving. Velsen won met 1-3 en handhaving lijkt inmiddels nabij.

Velsen zette zodoende de traditie voort. Vorig seizoen won de ploeg zelfs met 0-4. Ook ditmaal was het een zaterdagavondwedstrijd. De eerste kans was voor Geertjan Liewes, maar Velsen profiteerde daarna van twee kadootjes van de thuisploeg.

De weer fitte Marc Kloosterboer scoorde na een kwartier de openingstreffer, routinier Tim Groenewoud zorgde tien minuten later voor de 0-2.

 

Be Quick moest komen en gaf na de rust meer ruimte weg. Ayrton Dol tikte de 0-3 in voor de gasten. Een evenaring van de 0-4 van het afgelopen seizoen lag binnen handbereik, maar Djarni Leidelmeijer redde de spreekwoordelijke eer voor de thuisploeg, 1-3.

Be Quick staat nog wel op de tweede plaats maar heeft de titelkansen voorlopig in de ijskast gezet.

RKVV Velsen viert in augustus vele dagen feest inzake het 100-jarig bestaan en heeft 22 punten en heeft vier ploegen onder zich en positivo’s zien zelfs aansluiting met plek acht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD