dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsHalsterenRKSV Halsteren en trainer Erwin de Nijs verlengen samenwerking

RKSV Halsteren en trainer Erwin de Nijs verlengen samenwerking

De West Brabantse hoofdklasser RKSV Halsteren en haar huidige trainer Erwin de Nijs hebben hun samenwerking, die komende zomer reeds drie jaar duurt, met nog een jaar verlengd. De club meldt dit op haar eigen website. Een interne evaluatie bracht aan het licht dat zowel club als trainer tevreden met elkaar zijn. Halsteren heeft, mede omdat er interesse van buitenaf voor de trainer was, gekozen voor snel handelen en daarmee de zekerheid van nog een seizoen de Nijs voor de A selectie.

Technisch Manager Ron van Nijnatten: “Erwin is een elftal aan het bouwen voor de toekomst. Met hem hebben we een stabiele factor in huis uit de regio, ik ben erg lovend over hem. We zijn verheugd dat we met deze zet andere geinteresseerden te vlug af zijn geweest.”

De Nijs zelf op de clubwebsite:”Er was interesse van andere clubs, maar ik heb vroegtijdig gekozen voor een langer verblijf bij Halsteren. De club heeft het vertrouwen in mij uitgesproken en dat betaal ik op deze wijze terug”.

De Nijs was eerder actief als (jeugd) trainer bij RBC, Tholense Boys en WHS. Momenteel bezet hij met RKSV Halsteren de tweede plaats achter de Baronie in de Zondag Hoofdklasse B.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD