dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRKC'er Saïd Bakari opgeroepen voor nationaal elftal Comoren

RKC’er Saïd Bakari opgeroepen voor nationaal elftal Comoren

Saïd Bakari van RKC Waalwijk is voor het eerst opgeroepen voor het nationale team van de Comoren. Van 2 tot 10 oktober gaat hij met de Afrikaanse eilandengroep op trainingsstage in Tunesië.

Comoren

De Comoren liggen in de Indische Oceaan, net boven Madagaskar. Er wonen ongeveer 800.000 mensen. Het land kwalificeerde zich nog nooit voor een WK of het Afrikaans kampioenschap. Bakari kan zijn interlanddebuut maken in een oefenwedstrijd tegen Mauritanië op 6 oktober. De 23-jarige middenvelder mist daardoor het duel tussen RKC en FC Den Bosch op 8 oktober.

Carrière

De in Parijs opgegroeide Bakari is bezig aan zijn eerste seizoen bij RKC, dat nog zonder overwinningen op de voorlaatste plaats in de Jupiler League staat. Hij kwam afgelopen zomer over van UR Namur, dat in België uitkomt in de Vierde Klasse. Eerder speelde hij onder meer voor Turnhout en de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD