zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Eerste Divisie RKC wil natuurgras voor 'Frenkie miljoenen'

RKC wil natuurgras voor ‘Frenkie miljoenen’

RKC Waalwijk kan zo’n vijf miljoen euro tegemoet zien naar aanleiding van de transfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona.

- Advertentie -

En hoewel De Jong nooit één wedstrijd voor RKC speelde, maar enkel een paar jaren in de met Willem II samengevoegde jeugdopleiding actief was, is het geld meer dan welkom in het Mandemakers stadion. Directeur Frank van Mosselveld heeft wel een idee waaraan RKC het geld wil spenderen, vertelt hij aan het Brabants Dagblad. ,,Het zat er al een tijd aan te komen dat we deze mega-impuls zouden krijgen. Maar je gaat pas denken over een besteding van het geld als er een handtekening staat. Voor RKC is dit een verschrikkelijk groot bedrag. Daar zijn we Ajax en Marc Overmars heel erkentelijk voor.”

,,Frenkie de Jong is voetbal. RKC staat voor voetbal. Het is mijn ideaal om het kunstgras door een echte grasmat te vervangen. Een mooier bedankje aan De Jong is er niet”, vervolgt hij. Daarnaast zal het geld vermoedelijk gebruikt gaan worden voor aflossing van openstaande posten aan de Belastingdienst, gemeente en investeerders.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES