dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC Waalwijk ziet Resida vertrekken naar koploper van Oman

RKC Waalwijk ziet Resida vertrekken naar koploper van Oman

Leandro Resida maakt per direct de overstap van RKC Waalwijk naar Al Suwaiq. De vleugelaanvaller kwam in de zomer transfervrij over van VVV-Venlo, maar kreeg van de Brabantse club toestemming om te vertrekken naar Oman.

Vertrek intern opvangen
,,Voor Leandro is deze stap een kans die wij hem niet wilden en konden onthouden, ook omdat hij zelf enorm graag naar Oman wilde vertrekken. Vanwege de goede ontwikkeling die zowel Chovanie Amatkarijo als Saïd Bakari de afgelopen periode hebben doorgemaakt en het feit dat Dylan Seys steeds fitter wordt is het vertrek van Leandro ook intern goed op te vangen. Wij wensen Leandro veel succes in Oman en hopen dat hij daar een goede periode gaat beleven,” aldus Frank van Mosselveld op de officiële website van RKC Waalwijk.

Werkgevers
De 27-jarige aanvaller was in het verleden onder andere actief in de jeugdopleiding van Ajax. Daarna kwam hij uit voor Teovil Town, Quick Boys, Chabab, Telstar, FC Emmen en VVV Venlo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD