woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAZ'RKC Waalwijk-revelatie kan transfer naar Eredivisieclub maken'

‘RKC Waalwijk-revelatie kan transfer naar Eredivisieclub maken’

Afgelopen vrijdag verloor RKC Waalwijk met 1-2 van FC Twente. Maar dat lag niet aan de prestaties van Jens Odgaard. De 22-jarige Deen bracht zijn ploeg in de eindfase nog via prachtige wijze op 1-1, maar dat mocht niet baten. Desondanks kan de middenvelder zich verheugen op interesse van andere clubs. 

Jens Odgaard timmert hard aan de weg in Waalwijk, maar zal komende zomer gewoon terugkeren bij Sassuolo in Italië. Echter, dat hoeft niet te betekenen dat we de Deen nooit meer terugzien in de Eredivisie. Afgelopen transferperiode informeerden FC Groningen en FC Utrecht al naar Odgaard en afgelopen vrijdag zat AZ op de tribune voor hem.

Althans, dat meldt een verslaggever van ESPN na afloop van de wedstrijd aan Odgaard. “Nee, dat wist ik niet. Om eerlijk te zijn ben ik daar nu niet mee bezig. Daar denk ik in de zomer wel over na, nu heb ik een andere missie. Ik wil het hier zo goed mogelijk doen en dan zien we daarna wel verder.” vertelt Odgaard voor de camera’s van ESPN na afloop van het duel met FC Twente.

De middenvelder scoorde dit seizoen al acht keer voor RKC Waalwijk en staat nog tot de zomer van 2023 onder contract bij Sassuolo dat actief is in de Serie A.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]