donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC Waalwijk poetst het doelsaldo op tegen Telstar

RKC Waalwijk poetst het doelsaldo op tegen Telstar

Telstar incasseerde tegen laagvlieger RKC Waalwijk (4-1) de tweede nederlaag van het seizoen. RKC kon als nummer achttien op de ranglijst de drie punten goed gebruiken in de jacht naar een plekje in de middenmoot. 

Snelle voorsprong
De Waalwijkse formatie  stond al na 52 seconden op voorsprong via Said Bakari die bij de tweede paal een doorgekopte corner binnen tikte. De Brabanders werden na de goede openingsfase slordiger maar hier wist Telstar niet van te profiteren. Sterker nog. RKC Waalwijk verdubbelde via Hans Mulder de voorsprong. Melvin Platje verzuimde vlak voor rust om de aansluitingstreffer aan te tekenen.

Ruime zege
Het inbrengen van aanvaller Gerson Rodrigues bracht voor Telstar niet het gewenste aanvallende effect. RKC Waalwijk bleef ook in de tweede de dominante ploeg. Chovanie Amatkarijo tilde de voorsprong na 3-0. Gerson Rodrigues verkleinde de achterstand met een fraai afstandsschot. Lang duurde het nagenieten niet voor de Telstar aanhang. Sergio Greene gaf de laatste tik aan een fraaie aanval: 4-1. Door de ruime overwinning is RKC Waalwijk niet langer meer de minst scorende ploeg in de Jupiler League.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD