HomeClubsADO Den HaagRKC Waalwijk - ADO Den Haag livestream: KNVB Beker, aftraptijd en teamnieuws

RKC Waalwijk – ADO Den Haag livestream: KNVB Beker, aftraptijd en teamnieuws

Dinsdagavond 18:45 trappen deze twee ploegen af voor hun achtste finale van het KNVB Bekertoernooi. Helaas zal de spanning niet voelbaar zijn op de tribunes, vanwege de coronamaatregelen, maar dat zal de wedstrijd er absoluut niet minder in maken. RKC Waalwijk ontvangt namelijk een ADO Den Haag in topvorm en het is de vraag of de Brabanders daar een antwoord op hebben. 

De laatste keer dat deze wedstrijd op het programma stond was het geen hoogstaand niveau. Beide ploegen wisten niet te scoren en het werd in februari 2021 dan ook teleurstellend 0-0. Een maandje daarvoor had ADO Den Haag nog wel de uitwedstrijd in Waalwijk weten te winnen met 0-1. Alle reden voor RKC Waalwijk dus om uit te zijn op revanche. Of lukt het ADO Den Haag om de tiende overwinning op rij te boeken?

VS

Datum: 18 januari 2022
Aftrap om 18:45 uur in Het Mandemakers Stadion in Waalwijk 

RKC Waalwijk vs. ADO Den Haag live stream

RKC Waalwijk – ADO Den Haag kijk je het gemakkelijkst live bij de online bookmaker Bet365. Je kunt tijdens het gokken meekijken met de wedstrijd bij deze goksite zodat je precies weet wat er gebeurt. 

Deze livestream kun je kijken als je één keer geld gestort hebt op je account, vanaf dat moment kun je de wedstrijden kijken. Je hoeft hiervoor niet per se een weddenschap te plaatsen op de wedstrijd voordat je hem kan kijken. 

De gehele KNVB Beker is gratis live te zien bij Bet365 zodat je live mee kan wedden met de wedstrijden die je op hetzelfde platform aan het kijken bent. Meld je ook aan zodat jij vandaag nog de wedstrijd RKC Waalwijk – ADO Den Haag kan kijken.

RKC Waalwijk vs. ADO Den Haag: De voorbereiding

RKC Waalwijk speelt zeer wisselvallig en we zien de Brabanders dan ook terug op een veertiende plek in De Eredivisie. Afgelopen weekend werd er knap met 1-2 gewonnen bij concurrent Go Ahead Eagles en daarmee zijn de Waalwijkers 2022 in elk geval goed begonnen. Om deze fase van het bekertoernooi te bereiken moest RKC Waalwijk afrekenen met Harkemase Boys en dat deed men zonder moeite. Er werd ruim gewonnen van de amateurs die met 0-5 afdropen tegen de Eredivisionisten. 

ADO Den Haag is misschien wel dé ploeg in vorm. Al negen keer op rij wist de ploeg uit de Hofstad te winnen en daar zijn ze voorlopig niet klaar mee. Afgelopen weekend werd er solide met 2-0 gewonnen van FC Oss en de winnaar van de eerste periode gaat dinsdagavond op zoek naar de tiende winstpartij op rij. De laatste keer dat ADO Den Haag verloor was op 29 oktober, het verloor toen met 1-0 bij De Graafschap. 

RKC Waalwijk - ADO Den Haag Wanneer is de aftrap?

Er wordt komende dinsdagavond om 18:45 afgetrapt in Het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. Helaas zullen de tribunes nog altijd leeg zijn vanwege de coronamaatregelen. De wedstrijd staan onder leiding van scheidsrecher Van de Kerkhof. Zijn assistenten zijn de heren Beijer en Koopman. De vierde official is de heer Vos. 

Voor deze wedstrijd is er geen VAR aangesteld. De KNVB heeft in een eerder stadium al besloten dat dit niet zal gebeuren vóór de kwartfinales van het toernooi.

RKC Waalwijk vs. ADO Den Haag verwachte opstellingen

RKC Waalwijk treedt hoogstwaarschijnlijk in dezelfde formatie aan als waarmee het Go Ahead Eagles afgelopen weekend met 1-2 versloeg. De Brabanders treden aan in een 5-3-2 formatie:

Etienne Vaessen; Melle Meulensteen, Dario van den Buijs, Shawn Adewoye; Alexander Büttner, Vurnon Anita, Ayman Azhli, Jurien Gaari; Finn Stokkers, Jens Odgaard; Michiel Kramer. 

Ook bij ADO Den Haag wordt ten opzichte van afgelopen duel weinig veranderingen verwacht. Dat leidt tot de volgende elf namen, in 4-3-3:

Luuk Koopmans; Daryl Janmaat, Jamal Amofa, Hervé Matthys, Boy Kemper; Dhoraso Moreo Klas, Sem Steijn, Samy Bourard, Vicente Besuijen, Thomas Verheydt, Ricardo Kishna

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.