vrijdag, mei 27, 2022
HomeKNVB BekerRKC Waalwijk - ADO Den Haag: KNVB Beker gratis weddenschappen

RKC Waalwijk – ADO Den Haag: KNVB Beker gratis weddenschappen

Lukt het ADO Den Haag om de tiende winstpartij op rij te boeken in het zuiden des lands? Of laat RKC Waalwijk de Hagenezen met een uitschakeling in het KNVB Bekertoernooi terugkeren naar huis? Dat het een spannende wedstrijd wordt, lijkt buiten kijf te staan. Maar wie trekt uiteindelijk aan het langste eind?

RKC Waalwijk en ADO Den Haag zijn allebei in goede doen. Beide teams wonnen hun meest recente wedstrijd tegen respectievelijk Go Ahead Eagles (1-2, red.) en FC Oss (0-2, red.). Beide ploegen willen dat goede gevoel natuurlijk zo lang als mogelijk vasthouden en er alles aan gaan doen om een ronde verder te bekeren. Wie heeft de langste adem en gaat richting huis als kwartfinalist in het bekertoernooi om de KNVB Beker 2021/2022? 

VS

Datum: dinsdag 18 januari 2022
Aftrap: 18:45 in Het Mandemakers Stadion in Waalwijk. 

Hoe claim je free bets voor de bekerwedstrijd RKC Waalwijk - ADO Den Haag?

Durf je het niet aan jouw eigen geld in te zetten op deze kraker van een wedstrijd? Of ben je niet helemaal zeker van je zaak omtrent de doelpunten van Kramer of Verheydt? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je hoeft je eigen geld niet eens in te zetten, hoe mooi is dat!?  Er zijn namelijk volop gratis bets en weddenschappen die jou de kans geven om zonder enig risico tóch met spanning naar deze fantastische wedstrijd laten kijken.

Zorg ervoor dat jij straks meejuicht met de goals van Michiel Kramer of met de reddingen van ADO Den Haag doelman Luuk Koopmans, omdat jij ingezet hebt op een 0-0 eindstand. Het kan allemaal! Zie hieronder het stappenplan.

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de wedstrijd RKC – ADO

Bet365 free bets voor RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles: Tot €100,- aan free bets

Via Bet365 kan jij tot maar liefst € 100,- aan gratis weddenschappen krijgen.  Open snel je account op Bet365 en speel lekker mee! Je kun dit volledige bedrag inzetten op een doelpunten van ADO Den Haag of verwacht jij dat de wedstrijd pas diep in de verlening beslist gaat worden? Dan je óók daar jouw gratis bet op inzetten natuurlijk!

De weddenschap moet wel minimaal een quotering hebben van € 1,20 of hoger. Het is helaas niet mogelijk om een combinatie van meer dan drie weddenschappen te maken als je speelt met het gratis krediet. Maar hoe dan ook, niets staat jou nu nog in de weg om van RKC Waalwijk – ADO Den Haag een feestje te maken en jouw portemonnee te vullen. Zit jij al op het puntje van je stoel?

BetCity free bets voor RKC Waalwijk - ADO Den Haag: €20,- free bet!

Ook de Nederlandse bookmaker Betcity biedt gratis weddenschappen aan voor de bekerwedstrijd RKC Waalwijk – ADO Den Haag. Dit bedrag ontvang je zodra je een nieuw account aanmaakt. Het is dan wel nodig dat je minimaal datzelfde bedrag inlegt op de website, BetCity verdubbelt dan jouw inleg. Vervolgens heb jij dan 30 dagen de tijd om dat geld in te zetten op een wedstrijd naar keuze. 

En dat kan dus ook de wedstrijd RKC Waalwijk – ADO Den Haag zijn. Op die manier kan je de wedstrijd met ultieme spanning beleven en dat allemaal door de risicoloze free bet van BetCity. Dat wil jij toch ook?

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor RKC Waalwijk - ADO Den Haag

Via BetCity kun je ook je Odds Boosten. Via deze Boosters gaat je inzet keer vijf! Het is helaas niet altijd bij elke wedstrijd mogelijk om gebruik te maken van deze Boosters. Check snel de website van BetCity of er wellicht een Booster actief is op een overwinning voor RKC Waalwijk of ADO Den Haag.

Een Booster kan een quotering zélfs verhogen met factor 10! Alle reden dus om snel een account aan te maken op BetCity en hopelijk vul jij je portemonnee rijkelijk door de bekerkraker RKC Waalwijk – ADO Den Haag

 

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor RKC - ADO

Op dit moment kan je nog geen weddenschappen afsluiten op Livescore Bet. De organisatie achter de website heeft gelukkig al wel een licentie en dus is het slechts een kwestie van tijd voor zij online zullen komen met hun odds. 

Je kan al voor €40 euro al wel gratis weddenschappen opeisen. Tevens kan je ook al een account aanmaken. en zodra de website dan in de lucht is krijg jij een melding en kan je direct spelen met je € 40,- aan gratis weddenschappen. Dit betekent helaas wel dat je voor de wedstrijd van dinsdagavond nog niet niet kan wedden bij Livescore Bet. Maar dat neemt niet weg dat je hier in de toekomst fijn terecht kan voor je weddenschappen. Helemaal als er al € 40,- aan tegoed in je online portemonnee zit, toch?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]