Volg ons

Eerste Divisie

RKC-spits Voskamp: ‘Wij zijn geen Barcelona’

RKC-spits Voskamp: ‘Wij zijn geen Barcelona’

RKC boekte vrijdagavond eindelijk weer een zege. Met opportunistisch spel kreeg het Jong PSV op de knieën. Spits Johan Voskamp is realistisch en weet dat de zege geen reden is voor voorbarig optimisme.

Geen illusies
,,Als we voetballen zoals in de eerste helft, hoeven we ons geen illusies te maken”, constateert Voskamp in het Brabants Dagblad. ,,Voetballend komen we nog heel wat te kort om dit soort tegenstanders omver te spelen. Daarom is er in de rust voor gekozen de lange bal te gaan hanteren. Dan moet het maar zo. We zijn niet allemaal Barcelona.”

Lammers
Ook trainer Hans de Koning had zijn bedenkingen: ,,Ik heb veel te veel dingen gezien waar ik teleurgesteld in ben. Ik had ideeën over hoe ik het neer moest zetten om in die vierde periode succesvol te zijn. Dat Jan Lammers waarschijnlijk voor de rest van het seizoen wegvalt, is een lelijke streep door de rekening.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie