dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC slaat dubbelslag met Vermeulen en Tahiri

RKC slaat dubbelslag met Vermeulen en Tahiri

RKC Waalwijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kevin Vermeulen en Anas Tahiri. Beiden tekenen voor twee seizoenen.

Vermeulen
Vermeulen komt over van Excelsior, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. Voor hem was ook onder meer FC Volendam in de markt. ,,Ik woon in Zaltbommel, dus RKC is lekker dichtbij voor mij. Daarnaast ben ik ook gevallen voor het sportieve plan van de club. Ze willen nu echt gaan doorpakken in de Jupiler League, ook al wordt dat dit seizoen moeilijker met wat sterkere clubs in de competitie”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Tahiri
Tahiri (23) komt over van het Belgische Lierse SK. ,,We volgen Anas al het gehele seizoen intensief en zijn verheugd dat wij deze veelzijdige speler nu mogen presenteren. Hij kan zowel op het middenveld als op de vleugels uit de voeten. Met zijn creativiteit is hij de toegevoegde waarde waar we voor het komende seizoen naar op zoek zijn. Anas is een ambitieuze jongen die al op jonge leeftijd zijn debuut mocht maken in het Belgische betaalde voetbal”, stelt directeur Frank van Mosselveld op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD