vrijdag, februari 3, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlEredivisieRKC-middenvelder wil bijdragen aan carnavalsvreugde: "waarom niet?"

RKC-middenvelder wil bijdragen aan carnavalsvreugde: “waarom niet?”

Vanavond trappen RKC Waalwijk en FC Twente de 24e speelronde van de Eredivisie af. De thuisploeg zal traditiegetrouw aantreden in speciale shirts vanwege carnaval. Middenvelder Yassin Oukili heeft vertrouwen in een goede afloop en wil derhalve graag bijdragen aan die feeststemming. 

De stemming bij de ploeg uit Waalwijk is in elk geval goed. Afgelopen week werd een filmpje geplaatst waarin het carnavalstenue werd gepresenteerd. Spits Michel Kramer mocht voor die gelegenheid een giraffenpak aantrekken en Yassin Oukili was als cowboy te zien. In dat tenue zal RKC Waalwijk aantreden tegen nummer vijf FC Twente.

“Het was echt hartstikke leuk om dat filmpje te maken”, zegt middenvelder Yassin Oukili. Of hij zelf carnaval gaat vieren? ,,Dat heb ik eigenlijk nooit gedaan, dus ik heb geen idee hoe het is. Inmiddels heb ik daar wel wat van meegekregen, misschien dat ik het dit jaar ga proberen.” vertelt de middenvelder in gesprek met Het Brabants Dagblad.

Over de wedstrijd vertelt Oukili nog het volgende: “We gaan een beetje hoger druk zetten en gewoon spelen met volle intensiteit. Ik vond dat we goed stonden tegen NEC, het was heel erg zonde dat we in de laatste vijf minuten nog een tegengoal kregen.” Hij denkt dan ook dat RKC prima in staat is te winnen van FC Twente: “Waarom niet? Wij hebben gewoon een goed team, met een goed plan. Wij zouden in elke wedstrijd kunnen winnen of in ieder geval een punt kunnen pakken.” schrijft Het Brabants Dagblad.

De voorbeschouwing over dit duel lezen? Klik hier!

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS