zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC huurt talentvolle aanvaller van Bursasspor

RKC huurt talentvolle aanvaller van Bursasspor

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Ozan Kökcü. De 19-jarige vleugelaanvaller wordt voor een half jaar gehuurd van Bursasspor. Bij de genormeerde club uit de Turkse Süper Lig kwam de voetballer weinig aan spelen toe. Hij voetbalde sinds de zomer in Turkije, de rechtsbuiten maakte de overstap vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord. 

Jeugdinternational 

Kökcü beschikt over de Nederlandse, Turkse en Azerbeidjaanse nationaliteit en sluit per direct aan bij de Noord-Brabantse eerstedivisionist. De jeugdinternational van Azerbeidjan werd opgeleid bij FC Groningen, waar hij zes jaar speelde voor zijn overstap naar Rotterdam. De aanvaller kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Veelzijdig 

,,Dat maakt van hem een veelzijdige speler”, reageert algemeen directeur van RKC Frank van Mosselveld op de eigen clubwebsite. ,,We hielden hem al in de gaten toen hij nog bij Feyenoord speelde. Doordat hij weinig speelde, kregen we alsnog de kans om hem in te lijven. Voor Ozan een kans om minuten te maken en zichzelf te laten zien op dit podium.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD