zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC haalt Resida, Dordt huurt ook Calcan

RKC haalt Resida, Dordt huurt ook Calcan

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Leandro Resida. De 27-jarige aanvaller was clubloos nadat zijn contract bij VVV-Venlo niet werd verlengd. FC Dordrecht heeft eindelijk haar gewenste extra buitenspeler binnen. Nadat Mo El Hankouri geen trek had in Jupiler League-voetbal en voor Willem II koos, waren de Tilburgers bereid om Andreias Calcan te verhuren.

Invalbeurt
De 23-jarige Roemeen kwam tot dusverre dit seizoen niet verder dan een invalbeurt van zes minuten. Bij Dordrecht hoopt Calcan meer aan spelen toe te komen.

Weet wat er gevraagd wordt
Leandro Resida tekent voor één seizoen in Waalwijk. ,,Leandro is een speler die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de Jupiler League”, zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld in het Brabants Dagblad. ,,Met zijn snelheid en goede individuele actie kan hij op de flanken voor veel dreiging zorgen. Daarnaast weet Leandro wat er gevraagd wordt van het spelen in de top van Jupiler League. Het niveau waar wij met RKC Waalwijk ook weer naartoe willen”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD