maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC en Mulder verlengen samenwerking, FC Twente weken zonder George

RKC en Mulder verlengen samenwerking, FC Twente weken zonder George

Hans Mulder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract voor één seizoen bij RKC Waalwijk. Hij gaf de voorkeur aan een langer verblijf in Brabant in plaats van aan een nieuw buitenlands avontuur. FC Twente  kan voorlopig niet beschikken over Leroy George, dit in verband met blessureleed.

Absolute meerwaarde
Algemeen directeur Frank van Mosselveld stak zijn tevredenheid over het aanblijven van de ervaren kracht niet onder stoelen of banken op de officiële website van de club. ,,Iedereen weet hoe belangrijk Hans is, zowel op, als buiten het veld. We wisten dat Hans na het vorige seizoen opnieuw openstond voor een voetbalavontuur in het buitenland. Dat hij een nieuw dienstverband bij ons RKC Waalwijk verkiest boven een buitenlandse uitdaging doet me ontzettend goed. Met zijn ervaring, professionaliteit, winnaarsmentaliteit en liefde voor de club en supporters is hij een absolute meerwaarde!”

Blessure
George kampt met een knieblessure. Donderdag werd hij in de OCON Sportmedische Kliniek in Hengelo geopereerd aan de meniscus van zijn linkerknie. De aanvallend ingestelde speler zal daardoor enige tijd niet inzetbaar zijn voor FC Twente.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD