vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRKC bindt Paris Saint Germain-talent Bakari

RKC bindt Paris Saint Germain-talent Bakari

RKC versterkt zich met Saïd Bakari. De 23-jarige vleugelaanvaller tekent tweejarig contract, met tevens een optie voor nog een jaar. De Fransman is afkomstig uit de jeugdopleiding van Paris Saint Germain.

Comoren
Bakari speelde reeds op amateurbasis in Waalwijk en verdiende met zijn verdienstelijke optredens een contract. Hij is tevens international van de Comoren. ,,In navolging van Nöel de Graauw en Nikki Baggerman zijn we blij dat we nu ook de goede ontwikkeling van Saïd kunnen belonen met een contract”, stelt directeur Frank van Mosselveld op de clubsite. ,,Niet alleen binnen, maar ook buiten het veld is Saïd een echte prof die bereidt is om veel in zichzelf te investeren.”

Alles eruit halen
,,Met zijn snelheid en goede individuele actie kan Saïd voor veel dreiging zorgen op de flanken, maar ook op het middenveld kan hij goed uit de voeten door zijn loopvermogen en het feit dat hij altijd op zoek is naar de voetballende oplossing. Wij hopen dat Saïd zijn goede ontwikkeling doorzet en dat dit contract hem motiveert om er de komende twee jaar alles uit te halen bij RKC Waalwijk”, besluit Van Mosselveld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD