Volg ons

Tweede Divisie

Ringeling verruilt Excelsior Maassluis voor Jong Sparta

Ringeling verruilt Excelsior Maassluis voor Jong Sparta

Kevin Ringeling maakt zoals verwacht de overstap van Excelsior Maassluis naar het beloftenelftal van Sparta. De 20-jarige verdediger gaat op amateurbasis aan de slag op Het Kasteel en tekent voor één jaar.

De verdediger, eerder op de radar van Go Ahead Eagles, volgt daarmee zijn trainer Jeroen Rijsdijk, die de Tricolores verruilt voor een functie als trainer van de Rotterdamse beloften én assistent van Henk Fraser bij het eerste.

Ringeling treft bij Jong Sparta in ieder geval Abdulsamed Abdullahi, die Kozakken Boys eveneens verlaat voor een amateurcontract bij de Rotterdamse profclub.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie