dinsdag, augustus 16, 2022
HomeCompetitiesHoofdklasseRijsoord moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer na vertrek van Zijm naar...

Rijsoord moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer na vertrek van Zijm naar PSV

Sieme Zijm zal in het seizoen 2021/2022 toch geen plaats nemen op de bank bij vv Rijsoord. De oefenmeester bereikte eerder een akkoord met de hoofdklasser om er vanaf komende zomer de scepter te zwaaien, maar koos er alsnog voor om een fulltime baan te accepteren bij PSV. Deze functie was niet te combineren met het de functie van hoofdtrainer van de amateurclub.

De oefenmeester werd onlangs benaderd door de club uit Eindhoven waar hij een contract kon tekenen voor twee jaar. Zijm zal nu als staflid aan de slag gaan in de jeugdopleiding van PSV. Omdat het een fulltime baan betreft is het voor hem niet mogelijk om dit te combineren met het hoofdtrainer schap bij Rijsoord.

Rijsoord gaf op de website tekst en uitleg over het vertrek van Zijm. ,,Natuurlijk wisten we dat we een jonge ambitieuze trainer hadden gecontracteerd. De gesprekken met de technische commissie, het bestuur, de staf en de selectiespelers verliepen naar tevredenheid. Daarom vinden we het heel jammer, maar begrijpen en respecteren we de keuze van Sieme. We wensen hem uiteraard veel succes. Het moment is natuurlijk niet ideaal, maar we zullen er alles aan doen om de vacature op korte termijn weer in te vullen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS