Volg ons
jeroen-rijsdijk-excelsior-maassluis

Tweede Divisie

Rijsdijk: “Zou hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen”

Rijsdijk: “Zou hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen”

Excelsior Maassluis deed goede zaken op zaterdag door met 5-2 af te rekenen met Jong Vitesse. Jeroen Rijsdijk was na afloop voor de camera van FOX Sports tevreden over wat zijn ploeg had laten zien. Door de overwinning kwam Excelsior Maassluis de top vijf van de Tweede Divisie binnen.

Top vijf

“Dat is denk ik hartstikke mooi voor ons, na afgelopen jaar nu ook weer in de top vijf. En daarnaast kunnen we nog de derde periode stiekem meepakken. Alleen dan moet Spakenburg volgende week van Katwijk winnen en wij moeten dan ook winnen”, gaf Rijsdijk te kennen. De oefenmeester maakt ook nog kans op een andere prijs, de Rinus Michels Award. “Dat is natuurlijk hartstikke mooi dat je genomineerd wordt. Vorig jaar natuurlijk een topjaar gehad, dus we gaan het zien. Uiteindelijk zou het hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen. Word ik het niet, uiteindelijk gaat het erom wat we met de ploeg hebben neergezet.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie