woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijsdijk: "Zou hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen"

Rijsdijk: “Zou hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen”

Excelsior Maassluis deed goede zaken op zaterdag door met 5-2 af te rekenen met Jong Vitesse. Jeroen Rijsdijk was na afloop voor de camera van FOX Sports tevreden over wat zijn ploeg had laten zien. Door de overwinning kwam Excelsior Maassluis de top vijf van de Tweede Divisie binnen.

Top vijf

“Dat is denk ik hartstikke mooi voor ons, na afgelopen jaar nu ook weer in de top vijf. En daarnaast kunnen we nog de derde periode stiekem meepakken. Alleen dan moet Spakenburg volgende week van Katwijk winnen en wij moeten dan ook winnen”, gaf Rijsdijk te kennen. De oefenmeester maakt ook nog kans op een andere prijs, de Rinus Michels Award. “Dat is natuurlijk hartstikke mooi dat je genomineerd wordt. Vorig jaar natuurlijk een topjaar gehad, dus we gaan het zien. Uiteindelijk zou het hartstikke mooi zijn om die prijs te winnen. Word ik het niet, uiteindelijk gaat het erom wat we met de ploeg hebben neergezet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD