Volg ons

BVV Barendrecht

Rijsdijk ziek, Poldervaart ‘trots als een aap met zeven lullen’

Rijsdijk ziek, Poldervaart ‘trots als een aap met zeven lullen’

Barendrecht mag zich dit seizoen onbetwist de beste Tweede Divisionist van de regio Rijnmond noemen. Voor de tweede maal op rij versloegen de mannen van Adrie Poldervaart de equipe van Jeroen Rijsdijk.

Magistraal
Poldervaart was dan ook buitengewoon blij: ,,Ik ben zo trots als een aap met zeven lullen”, jubelde de Barendrecht-coach in het AD. ,,Vooral in de eerste helft speelden we goed, met Danny Monster in een magistrale rol. Qua voetbal, maar ook hoe hij het neerzette en het beleefde.” De bewierookte hoofdrolspeler was niet ontevreden: ,,Ik heb nu twee keer centraal achterin gespeeld dit seizoen en ook twee keer de nul gehouden. Ik vind het een lekker positie, want ik kom er veel aan de bal. (..) We zitten in een lekkere fase. Neem nu afgelopen donderdag. Toen zaten we met z’n tienen tot half één ’s nachts een biertje te drinken in de kantine. Dan voel je dat het een hecht team is.”

Barendrecht niet geweldig
Aan de andere kant was Excelsior Maassluis-coach Rijsdijk zeer teleurgesteld: ,,In de eerste helft gaat Jeremy Moreno alleen op de keeper af en moet hij ons op 1-0 zetten. En in de tweede helft krijgen we in het eerste kwartier drie opgelegde kansen. Dan moet je die aansluitingstreffer maken. Ik vind dat Barendrecht niet geweldig heeft gespeeld. Ik denk dat wij twee keer zoveel kansen hebben gecreëerd. Ik ben ziek van de nederlaag, maar ik heb tegen de jongens gezegd dat dit onze beste wedstrijd van 2018 was.”

Advertentie
Advertentie

Meer over BVV Barendrecht