Volg ons
jeroen-rijsdijk-excelsior-maassluis

Excelsior Maassluis

Rijsdijk zeer kritisch: ‘Zo slecht was het onder mijn leiding nog nooit’

Rijsdijk zeer kritisch: ‘Zo slecht was het onder mijn leiding nog nooit’

Excelsior Maassluis-trainer Jeroen Rijsdijk was absoluut niet te spreken over zijn ploeg na de 1-0 nederlaag bij IJsselmeervogels. De coach laakte de prestatie van zijn ploeg in gesprek met het AD.

Verschrikkelijk slecht
,,Leuk hoor een vriendenteam, maar ze moeten elkaar nu ook de waarheid gaan zeggen”, sprak Rijsdijk onomwonden. ,,Het is leuk en aardig dat we twee jaar geleden landskampioen zijn geworden, maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd en in dit duel waren we echt verschrikkelijk slecht. Zo slecht was het onder mijn leiding nog nooit, en dat wil ik ook niet meer meemaken.”

Carnaval
,,Ik heb er geen woorden voor. Het was niet om aan te gluren. Dit slaat echt helemaal nergens op. Dat het 1-0 wordt, is een wonder. Het had 8-0 moeten zijn. Verschrikkelijk”, vervolgde de veeleisende coach. ,,Alleen mijn keeper Jean Paul van Leeuwen en Daan Smith hebben hier een voldoende gehaald. De rest zwaar, zwaar onvoldoende. Ik had iedereen kunnen wisselen. Waar het door kwam? Misschien zijn ze met carnaval bezig, zeg het maar. Ze moeten maar kijken wat ze doen, maar drie keer trainen is verplicht vanaf nu.”

Niet trainen is niet spelen
,,Het kan zo niet langer. Het aantal spelers dat niet aan de drie keer trainen per week komt, is na de winterstop te groot. Gemakzucht zit in deze groep, dat weten we als geen ander en sinds de winterstop is het er opnieuw ingeslopen. Ik pas daar voor. Iedereen is de komende week drie keer aanwezig en als je er niet bent, is er een grote kans dat je niet speelt.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Excelsior Maassluis