Volg ons

Tweede Divisie

Rijsdijk: ‘We voetbalden als elf aparte BV’tjes’

Rijsdijk: ‘We voetbalden als elf aparte BV’tjes’

Zaterdag stonden in Jeroen Rijsdijk en Dogan Corneille twee coaches tegenover elkaar die elkaar door en door kennen. Het treffen tussen Jong Sparta en Excelsior Maassluis eindigde uiteindelijk onbeslist.

Met name Rijsdijk was daarover niet te spreken. Hij was alles behalve tevreden over de eerste helft, sprak hij in het AD. ,,We voetbalden als elf aparte BV’tjes. We hebben in de rust de wedstrijdbespreking opnieuw moeten doen. Alle teamtaken werden niet nagekomen en dan behalen we alsnog een punt. Dat zegt alles over het feit dat we niet alles uit onze aanwezige kwaliteiten hebben gehaald. (..) Wij speelden onze slechtste wedstrijd tot nu toe.”

Dat was uiteraard ook de verdienste van de Tricolores van Corneille: ,,Dat zegt iets over onze goede organisatie en de kwaliteiten binnen ons elftal. In dat opzicht mogen we trots zijn op dit punt, want tijdens de wedstrijd zag je bij vlagen wel de extra kwaliteit bij de spelers van Jong Sparta.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie