maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisRijsdijk verlengt bij Excelsior Maassluis

Rijsdijk verlengt bij Excelsior Maassluis

Jeroen Rijsdijk is eruit: hij blijft ook komend seizoen trainer van Excelsior Maassluis. De ambitieuze oefenmeester had recentelijk een aanbieding in beraad en maakte na de verloren Rijnmond-derby tegen Barendrecht bekend nog een jaar langer bij de club te blijven.

Coach Betaald Voetbal

Eerder had hij zaterdag in het AD gezegd: ,,Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb aan de andere kant wel ambities, maar die liggen in het profvoetbal en ik hoef niet naar een andere club in het amateurvoetbal.” De oefenmeester volgt dit jaar de cursus Coach Betaald Voetbal en loopt in dat kader stage bij eredivisionist Sparta.

Succescoach

Rijsdijk is sinds 2015 actief bij de club en sindsdien uitermate succesvol. In zijn eerste seizoen haalde Rijsdijk met Excelsior Maassluis direct het algeheel landskampioenschap binnen. Ook de vijfde plaats vorig seizoen in de Tweede Divisie was qua budget een knappe prestatie te noemen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD