Volg ons

Tweede Divisie

Rijsdijk roemt trefzekere Elayis Tavsan: ‘Een multifunctionele aanvaller’

Rijsdijk roemt trefzekere Elayis Tavsan: ‘Een multifunctionele aanvaller’

Jong Sparta pakte op de valreep een punt tegen Koninklijke HFC. Daar was trainer Jeroen Rijsdijk niet ontevreden mee, gezien het spel van zijn ploeg.

,,Het was voor ons lastig. De energie van ons tegen FC Lienden was een stuk beter dan zaterdag. Ik vond ons matig tot slecht. Knap dat we ‘m dan toch niet verloren. Normaal praat ik niet snel in termen als ‘terecht’ of ‘onterecht’, maar onze 2-2 in de blessuretijd voelde onterecht aan”, bekende Rijsdijk in gesprek met het AD.

Lovende woorden had hij over voor de pas 17-jarige Elayis Tavsan: ,,Hij kan op alle posities uit de voeten. Hij heeft dreiging, is balvast en kan tussen de linies spelen. En hij heeft scorend vermogen. Een multifunctionele aanvaller. Dit is weer een speler die er aan zit te komen. Hij is er niet gelijk, maar hij heeft het de afgelopen twee wedstrijden enorm goed gedaan.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie