Volg ons
jeroen-rijsdijk-excelsior-maassluis

Tweede Divisie

Rijsdijk ‘not amused’ met Kurt en Van Oijen

Rijsdijk ‘not amused’ met Kurt en Van Oijen

Excelsior Maassluis liet zaterdag tegen Rijnsburgse Boys de kans liggen om nog een paar plekken te stijgen op de ranglijst. En dat stemde coach Jeroen Rijsdijk niet vrolijk.

Gewoon blijven staan
Zo was de vertrekkend coach niet content met de onnodige rode kaart voor Sefa Kurt: ,,Dat was niet slim. Als Sefa gewoon blijft staan, winnen we deze wedstrijd gewoon, want we stonden tactisch goed en zij werden tot dat moment niet gevaarlijk”,zegt Rijsdijk in het AD.

Dood vogeltje
Ook over de invalbeurt van Dean van Oijen was de coach van de Tricolores kritisch: ,,Dean leek wel een aangeslagen, dood vogeltje, zoals hij inviel. We vragen veel meer van iemand dan dat hij liet zien. Het gaat op dat moment alleen nog maar om winnen en niet om acties met tierelantijn.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie