Volg ons

Jong Sparta

Rijsdijk: ‘Nog niet over titelaspiraties spreken’

Rijsdijk: ‘Nog niet over titelaspiraties spreken’

Jong Sparta-coach Jeroen Rijsdijk kent een uitmuntende start met de Rotterdamse beloften. Na twee zeges is Jong Sparta koploper.

,,Dat is leuk. Het blijkt dat wanneer je de eerste twee wedstrijden van het seizoen wint, je bovenaan kan staan in de tweede divisie“, stelt de voormalig Excelsior Maassluis-coach in het AD. ,,Je kan nu nog niet over titelaspiraties spreken. Positief is in ieder geval dat we al twee wedstrijden hebben gewonnen van ploegen die in de top 5 zijn geëindigd.”

Jong Sparta speelde een tamelijk bizarre wedstrijd bij GVVV, waar het met 0-3 voorkwam en uiteindelijk met 3-4 won. ,,Het was aardig billenknijpen. Ongelooflijk eigenlijk. Wij hadden allang een vierde moeten maken, maar in plaats daarvan werd het 1-3 en 2-3. Uit een van de vele counters scoorden we gelukkig 2-4, maar toch kregen we in blessuretijd nog een derde om de oren. Ach, uiteindelijk trokken we hem over de streep.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Jong Sparta