zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijsdijk gaat nog een jaar verder bij Excelsior Maassluis

Rijsdijk gaat nog een jaar verder bij Excelsior Maassluis

Jeroen Rijsdijk zal minimaal voor een derde seizoen de scepter zwaaien bij Excelsior Maassluis. De trainer heeft zijn contract bij de regerend landskampioen met één seizoen bijgetekend. In 2015 kwam hij over van SHO en kent voorlopig een uitmuntend verblijf bij de Tricolores.

Uniek seizoen

Met SHO degradeerde Rijsdijk uit de Hoofdklasse en ook bij Excelsior Maassluis kende hij een moeizame start. Toen het eenmaal ging lopen was er echter geen houden meer aan. De Rijnmondse formatie bleef vanaf september de rest van het seizoen ongeslagen, met uiteindelijk de titel in de Topklasse Zaterdag tot gevolgd. FC Lienden werd in de strijd om de algehele landstitel ook nog eens over twee duels verslagen.

Opnieuw snel opgepakt

In de Tweede Divisie legde Rijsdijk de lat laag, maar na opnieuw een wisselvallige start staat Excelsior Maassluis alweer stevig in het linkerrijtje. Vorige week werd wel voor het eerst sinds september 2015 weer eens op eigen veld verloren. Onlangs gaven spelers en de clubleiding al aan graag met Rijsdijk verder te willen gaan. De trainer is er nu ook zelf uitgekomen met de leiding in Maassluis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD