Volg ons
jeroen-rijsdijk-excelsior-maassluis

Tweede Divisie

Rijsdijk furieus: “Hier ben ik geen trainer voor geworden”

Rijsdijk furieus: “Hier ben ik geen trainer voor geworden”

Excelsior Maassluis zakt de laatste weken steeds verder weg op de ranglijst en daar kwam tegen Jong FC Twente (1-1) in de ogen van trainer Jeroen Rijsdijk een absoluut dieptepunt overheen.

Denken blijkbaar allemaal aan Koningsdag

“Het was verschrikkelijk. Een niveau van een derdeklasser in alles. We kunnen het allemaal over de scheidsrechter hebben, maar wij waren zelf echt verschrikkelijk”, bromde een hoorbaar boze Rijsdijk tegenover RTV Rijnmond. “Ik zou me kapot schamen als speler van Excelsior Maassluis, de landskampioen, tegen de al gedegradeerde nummer laatst en dan dit op de mat leggen. Wat ook al weken in ons spel zit. We denken blijkbaar allemaal aan Koningsdag, daar ben ik geen trainer voor geworden. Ik wil dat mijn ploeg speelt om te winnen en dat heb ik niet gezien.”

Huilen met de pet op

De snelle achterstand vond hij een typerend voorbeeld. “Dat heeft allemaal met focus, aandacht, coaching en beleving te maken. Ik vond het qua beleving onder nul. De spelers moeten gewoon snappen er prestige op het spel staat. Voor je eigen publiek en je kunt ook nog gewoon de derde periode pakken. Ik kan heel slecht tegen niet omschakelen en het maar laten gebeuren. Huilen met de pet op. Ik hoop dat iedereen in de spiegel kijkt, want ik zie een futloos en uitgeblust Excelsior Maassluis. Iedereen denkt blijkbaar dat ze lekker het seizoen uit kunnen spelen, maar daar ben ik geen trainer voor geworden.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie