maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijsdijk furieus: "Hier ben ik geen trainer voor geworden"

Rijsdijk furieus: “Hier ben ik geen trainer voor geworden”

Excelsior Maassluis zakt de laatste weken steeds verder weg op de ranglijst en daar kwam tegen Jong FC Twente (1-1) in de ogen van trainer Jeroen Rijsdijk een absoluut dieptepunt overheen.

Denken blijkbaar allemaal aan Koningsdag

“Het was verschrikkelijk. Een niveau van een derdeklasser in alles. We kunnen het allemaal over de scheidsrechter hebben, maar wij waren zelf echt verschrikkelijk”, bromde een hoorbaar boze Rijsdijk tegenover RTV Rijnmond. “Ik zou me kapot schamen als speler van Excelsior Maassluis, de landskampioen, tegen de al gedegradeerde nummer laatst en dan dit op de mat leggen. Wat ook al weken in ons spel zit. We denken blijkbaar allemaal aan Koningsdag, daar ben ik geen trainer voor geworden. Ik wil dat mijn ploeg speelt om te winnen en dat heb ik niet gezien.”

Huilen met de pet op

De snelle achterstand vond hij een typerend voorbeeld. “Dat heeft allemaal met focus, aandacht, coaching en beleving te maken. Ik vond het qua beleving onder nul. De spelers moeten gewoon snappen er prestige op het spel staat. Voor je eigen publiek en je kunt ook nog gewoon de derde periode pakken. Ik kan heel slecht tegen niet omschakelen en het maar laten gebeuren. Huilen met de pet op. Ik hoop dat iedereen in de spiegel kijkt, want ik zie een futloos en uitgeblust Excelsior Maassluis. Iedereen denkt blijkbaar dat ze lekker het seizoen uit kunnen spelen, maar daar ben ik geen trainer voor geworden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD