Volg ons
hein-van-heek-fc-rijnvogels-juichen

Derde Divisie Zaterdag

Rijnvogels-doelman Messemaker: “Stapje extra loont”

Rijnvogels-doelman Messemaker: “Stapje extra loont”

Met een brede glimlach stapte doelman Peter Messemaker van het veld na de 3-1-zege van FC Rijnvogels op ONS Boso Sneek: “We zetten de afgelopen weken een stapje extra voor elkaar en komen beter in vorm”, concludeerde de sluitpost tegenover TweedeDivisie.org.

Middenmoot wellicht mogelijk

“We spelen een heel compact spelletje en slaan toe wanneer het kan. Dat pakte uitstekend uit tegen Sneek, waar we zelfs nog kansen hadden op meer. Ik ben dan ook heel trots op de ploeg. Op basis van wat we de afgelopen weken laten zien, moet een eindklassering in de middenmoot wellicht wel mogelijk zijn. We zijn immers nog door niemand weggetikt.” Dankzij de tweede zege staat FC Rijnvogels nu voor het eerst boven de rode streep.

Een echte clash

Rijnvogels-trainer Hein van Heek: “We maakten er drie, maar hadden wel vaker toe kunnen slaan. We hebben toch nog wat moeite met scoren, dat is ons grootste probleem.” De coach kijkt reikhalzend uit naar volgende speelronde, als het Quick Boys treft: “Een onvervalste derby, een echte clash. Daar kijk ik enorm naar uit.” Quick Boys lijkt ook net op tijd de smaak te pakken, want na een moeizame periode werd met 0-4 gewonnen bij Harkemase Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag