maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnvogels-doelman Messemaker: "Stapje extra loont"

Rijnvogels-doelman Messemaker: “Stapje extra loont”

Met een brede glimlach stapte doelman Peter Messemaker van het veld na de 3-1-zege van FC Rijnvogels op ONS Boso Sneek: “We zetten de afgelopen weken een stapje extra voor elkaar en komen beter in vorm”, concludeerde de sluitpost tegenover TweedeDivisie.org.

Middenmoot wellicht mogelijk

“We spelen een heel compact spelletje en slaan toe wanneer het kan. Dat pakte uitstekend uit tegen Sneek, waar we zelfs nog kansen hadden op meer. Ik ben dan ook heel trots op de ploeg. Op basis van wat we de afgelopen weken laten zien, moet een eindklassering in de middenmoot wellicht wel mogelijk zijn. We zijn immers nog door niemand weggetikt.” Dankzij de tweede zege staat FC Rijnvogels nu voor het eerst boven de rode streep.

Een echte clash

Rijnvogels-trainer Hein van Heek: “We maakten er drie, maar hadden wel vaker toe kunnen slaan. We hebben toch nog wat moeite met scoren, dat is ons grootste probleem.” De coach kijkt reikhalzend uit naar volgende speelronde, als het Quick Boys treft: “Een onvervalste derby, een echte clash. Daar kijk ik enorm naar uit.” Quick Boys lijkt ook net op tijd de smaak te pakken, want na een moeizame periode werd met 0-4 gewonnen bij Harkemase Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD