zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburgse Boys ziet Tillema vertrekken naar AFC

Rijnsburgse Boys ziet Tillema vertrekken naar AFC

Joël Tillema is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Rijnsburgse Boys. De aanvallend ingestelde speler zal zich in de zomer van 2020 melden bij zijn nieuwe club AFC. Het nieuws ten aanzien van voornoemde overstap werd wereldkundig gemaakt op de officiële website van de Amsterdamse amateurclub.

Doelpunten
De dertigjarige Tillema arriveerde in 2015 bij Rijnsburgse Boys en kwam tot 140 wedstrijden in het geel met zwarte shirt. Hij wist in deze duels liefst 67 keer het net van de tegenstander te vinden. Eerder was hij actief voor onder andere ADO Den Haag, Scheveningen en Spakenburg. Dit seizoen wist hij zeven keer te scoren in dertien wedstrijden. Op dit moment is Tillema niet speelgerechtigd voor Rijnsburgse Boys, hij kreeg een schorsing van vijf wedstrijden naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in een wedstrijd tegen de Koninklijke HFC.

Rijnsburgse Boys
Tegenover het vertrek van Tillema staat tot dusver de komst van drie nieuwelingen bij Rijnsburgse Boys. Laatstgenoemde club wist Ian van Otterlo (Ter Leede), Jan Willem Tesselaar en Bram de Bruin (Barendrecht) aan te trekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD