Volg ons

Tweede Divisie

Rijnsburgse Boys zeer tevreden met trainer Henk Wisman en verlengt

Rijnsburgse Boys zeer tevreden met trainer Henk Wisman en verlengt

Rijnsburgse Boys heeft het contract met trainer Henk Wisman opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2021 / 2022. De Uien zijn zeer tevreden over de samenwerking met de Amsterdamse coach.

,,Henk is een heel goede trainer en past bij de club. Het is prettig werken met hem. Hij is duidelijk naar iedereen en de manier waarop hij Rijnsburgse Boys laat voetballen, bevalt ons erg goed”, licht bestuurslid technische zaken Gerrit Paauw de vroege contractverlenging toe op de clubsite.

Vroeg om tafel
Wisman is logischerwijs content, maar ook wel verrast: ,,Er spreekt vertrouwen uit dat de club al zo vroeg wilde praten over contractverlenging. Ik was wel verrast dat Gerrit Paauw al in september met me om de tafel wilde. Gebruikelijk is dat dit pas rond december gebeurt. Maar ik ben er blij mee. Onze visie en werkwijze komen overeen en het gevoel is goed, dus er staat niets in de weg om langer met elkaar door te gaan.”

Doelstelling
Over de doelstellingen zegt Wisman: ,,Door het vertrek van Joël Tillema hebben we goals ingeleverd en door de blessures van Jordy Strooker en Jeffrey Jongeneelen zijn we momenteel wat teruggeworpen. Bovendien heeft het tijd nodig om nieuwe spelers, die van een lager niveau komen, in te passen. Maar vorig seizoen lukte het ook om in de top vijf te komen, dus daar gaan we weer voor. Over de doelstellingen voor de langere termijn is het lastig om die uit te spreken. Daarvoor ben je onder andere afhankelijk van blessures. Ook het coronavirus maakt alles onzeker.”

Wisman is bezig aan zijn tweede jaar op de Middelmors. Hij was tussen 1997 en 2000 ook al eens trainer bij Rijnsburgse Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie