Volg ons

Tweede Divisie

Rijnsburgse Boys weet wederom speler van IJsselmeervogels te strikken

Rijnsburgse Boys weet wederom speler van IJsselmeervogels te strikken

Het in de Tweede Divisie uitkomende Rijnsburgse Boys heeft wederom een speler voor komend seizoen vast weten te leggen die nu nog onder contract staat bij IJsselmeervogels. Na Robbert Olijfveld is Sanny Monteiro die de overstap maakt naar Rijnsburg. Het nieuws werd bekend gemaakt op de website van Rijnsburgse Boys.

Monteiro (31) plaatste zijn handtekening onder een contract voor één jaar met daarin opgenomen een eenzijdige optie voor de club om deze met één jaar extra te verlengen. In het verleden kwam hij uit in de jeugdopleiding van Sparta, SC Feijenoord, Leonidas en Feyenoord/Excelsior. Daarna volgde het eerste elftal van Leonidas en Zwaluwen. In 2012 maakte hij de overstap naar Willem II en zijn laatste wedstrijden in het betaalde voetbal speelde hij voor FC Oss. Hij kwam drie seizoenen uit voor Kozakken Boys voor hij vertrok naar IJsselmeervogels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie