donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysRijnsburgse Boys weet Strooker en Tillema langer aan zich te binden

Rijnsburgse Boys weet Strooker en Tillema langer aan zich te binden

Jordy Strooker en Joël Tillema spelen ook komend seizoen hun wedstrijden in het geel/zwarte shirt van Rijnsburgse Boys. De spelers plaatsten dinsdag een handtekening onder een contract tot medio 2020.

Tillema
De 28-jarige Tillema (foto) is aan zijn derde seizoen bezig op Middelmors. In 2015 maakte hij de overstap van Spakenburg naar de vereniging uit Rijnsburg. In het verleden kwam hij onder andere uit voor ADO Den Haag, Ajax en RVC. De veelscorende middenvelder was uiteraard zeer tevreden met de verlenging van zijn overeenkomst. ,,Ik ben heel tevreden met mijn contractverlenging. Uit het nieuwe contract spreekt veel waardering en veel vertrouwen. Beiden wilden we door. Ik heb het naar mijn zin en de club wilde me graag houden. Daardoor waren we er vrij snel uit”, aldus Tillema op de officiële website van Rijnsburgse Boys.

Strooker
Strooker (26) heeft ook een verleden bij Spakenburg. De verdediger had naar zijn zeggen weinig moeite om te kiezen voor de verlenging van zijn contract. ,,We hebben niet lang onderhandeld ondanks interesse van andere clubs. Rijnsburg is een mooie club, waar alles goed geregeld is. Ik ken er iedereen, dus de keus was niet moeilijk, ook omdat het in de buurt is en omdat we een goede groep hebben. Dit seizoen zijn we wat moeilijk begonnen vanwege het inpassen van nieuwe spelers en de promotie naar een hoger niveau, maar meedoen om de prijzen hoort bij een club als Rijnsburg.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD