zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Rijnsburgse Boys versterkt per direct zich met Thomas Bakker

Rijnsburgse Boys versterkt per direct zich met Thomas Bakker

Rijnsburgse Boys voegt opnieuw een tussentijdse versterking toe aan haar selectie. Thomas Bakker, oud-speler van HHC Hardenberg, sluit volgende week aan bij de selectie van coach Wilfred van Leeuwen, meldt Omroep West.

- Advertentie -

Terug uit Japan
,,We hebben de selectie redelijk op orde. Thomas Bakker sluit volgende week bij ons aan. Die komt terug uit Azië, heeft z’n conditie op peil gehouden bij HHC Hardenberg, dat is een goede centrale verdediger voor ons. Goeie gozer, goede voetballer”, stelt Van Leeuwen tegenover de regionale omroep. ,,En voor de rest: je weet nooit hoe een koe een haas vangt voor de 31ste januari.” Bakker (op de foto links) speelde tot enige tijd geleden voor het Japanse Veertien Mie. De club besloot vanwege financiële problemen het contract van de verdediger, opgeleid bij sc Heerenveen, niet te verlengen.

Mutaties
De Uien lieten donderdagavond alsnog Frank Tervoert, diep ongelukkig met zijn reserverol op de Middelmors, alsnog naar VVSB vertrekken, nadat de Noordwijkerhouters bereid waren het contract van de spits af te kopen. Rijnsburg trok deze winter bovendien Furhgill Zeldenrust (Helmond Sport) en Jeroen Meefout (teruggekeerd uit de Verenigde Staten) aan ter versterking van de selectie. Daar tegenover stond naast Tervoert het vertrek van Wesley Goeman (VVSB) en Hidde Prijs (FC Lisse).

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES