woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburgse Boys verlengt middenvelder en haalt extra trainer

Rijnsburgse Boys verlengt middenvelder en haalt extra trainer

Rijnsburgse Boys heeft de elfde speler voor het volgend seizoen vastgelegd. Jorn van Lunteren plakt er namelijk nog een jaar aan vast. Daarnaast is de trainersstaf per direct uitgebreid. Pieter Mulders krijgt namelijk assistentie van de 61-jarige Wim Schaap. Hij keert daarmee terug op De Middelmors.

Direct vaste waarde

De 23-jarige Van Lunteren kwam afgelopen zomer over van Jodan Boys, waar hij al drie seizoenen actief was. De jeugdspeler van Sparta, ADO Den Haag en Argon stond dit seizoen bij Rijnsburgse Boys al twaalf wedstrijden in de basis en viel vier keer in. Scoren deed hij drie keer. Van Lunteren heeft zijn contract bij de Uien met één seizoen verlengd en ligt als elfde speler vast voor 2017-2018.

Ervaren versterking

Na de winterstop zal Van Lunteren en de selectie te maken krijgen met Wim Schaap. De ervaren trainer is aangetrokken om zich bezig te gaan houden met herstel- en individuele trainingen. Daarnaast zal hij de technische en medische staf gaan ondersteunen. De afgelopen twee seizoenen maakte hij deel uit van de technische commissie, maar ging afgelopen zomer weer als trainer aan de slag bij SVC’08. Dat bleek geen gelukkig huwelijk en werd in november al beëindigd. Van 2001 tot en met 2003 was Schaap al hoofdtrainer van Rijnsburg en vierde ook successen met onder meer FC Lisse en Haarlandia.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD