dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburgse Boys verlengt met drietal spelers

Rijnsburgse Boys verlengt met drietal spelers

Rijnsburgse Boys heeft de contracten van drie spelers verlengd. Wesley Goeman, Jeffrey Jongeneelen en Max Hudepohl hebben hun contract met twee jaar verlengd. Dat meldde de Derde Divisionist op het digitale huis.

Nieuwkomers vallen in de smaak

Goeman, Jongeneelen en Hudepohl zijn momenteel bezig aan hun eerste seizoen bij Rijnsburgse Boys. Het lukte de drie spelers om een basisplaats in het team van trainer Pieter Mulders af te dwingen. De prestaties vallen dus in de smaak van het drietal en dat was voor Rijnsburgse Boys reden genoeg om met ze om de tafel te gaan. Niet veel later werd er met zowel Goeman, Jongeneelen als Hudepohl overeenstemming over het verlengen van het contract. Hierdoor spelen zij ook de komende twee seizoenen voor Rijnsburgse Boys. Voor Jongeneelen werd het dus een bewogen week. Niet alleen verlengde hij zijn contract. De aanvaller scoorde ook in de historische derby tegen Quick Boys én kreeg in de daaropvolgende nacht een steen door zijn ruit.

Rijnsburgse Boys kijkt al naar volgend seizoen

Met het verlengen van de contracten van Goeman, Jongeneelen en Hudepohl krijgt de selectie van Rijnsburgse Boys voor volgend seizoen weer wat meer vorm. Eerder verlengden de Uien namelijk al de contracten van drie andere spelers. Joël Tillema, Jordy Strooker en aanvoerder Donny Verdam tekenden namelijk ook al voor twee jaar bij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD