dinsdag, maart 2, 2021
Home Competities Tweede Divisie Rijnsburgse Boys trekt Capelle-doelman Bradly van der Meer aan

Rijnsburgse Boys trekt Capelle-doelman Bradly van der Meer aan

Rijnsburgse Boys heeft Bradly van der Meer aangetrokken als opvolger van de vertrekkende Virgil Deen voor het volgende seizoen. Van der Meer (23) komt over van hoofdklasser Capelle en tekent voor één seizoen.

- Advertentie -

,,Ik ben heel blij met mijn overstap van de hoofdklasse naar de tweede divisie”, reageert de sluitpost op de clubsite van de Uien. ,,Ik was toe aan deze stap. Toen ik bij Capelle zat, ben ik al eens benaderd door keeperstrainer Hans Schot van Rijnsburgse Boys. Maar dat was te vroeg. Ik heb er toen voor gekozen om eerst ervaring op te doen bij een andere club. Ik denk dat dit een verstandige keus was. Nu kom ik als een volwassen keeper binnen in plaats van als een onervaren iemand.”

Van der Meer legt zich zeker niet bij voorbaat neer bij een reserverol achter Richard van Nieuwkoop: ,,Ik wil spelen en een bijdrage leveren aan de doelstelling om bij de eerste vijf te eindigen. Bij Capelle is het me ook gelukt om meteen de eerste keeper uit het elftal te spelen, om vervolgens meteen speler van het jaar te worden. Daar ga ik weer voor.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES