Volg ons

Tweede Divisie

Rijnsburgse Boys revancheert zich bij De Dijk

Rijnsburgse Boys revancheert zich bij De Dijk

Rijnsburgse Boys heeft zich op bezoek bij De Dijk gerevancheerd voor het pak slaag dat het vorige week kreeg bij IJsselmeervogels. De ploeg van Pieter Mulders won met 0-3 in Amsterdam-Noord.

Mulders gaf met het passeren van Jason Halman en Carlos Opoku een signaal af. Bij De Dijk was er een basisplaats voor Damien Menzo. In de eerste helft waren er kansen voor beide doelen. Namens Rijnsburg mocht Joel Tillema alleen op Roy Pistoor afgaan, maar hij schoof de bal naast het doel. Bij de thuisploeg waren Menzo en Lars Raaijen bijna trefzeker. Vlak voor de pauze maakte Masies Artien uit een hoekschop met een rake kopbal de 0-1.

Direct na rust werd Rijnsburg geholpen met een strafschop na hands bij De Dijk. Wesley Goeman bleef koel en maakte de 0-2. De Dijk schakelde logischerwijs over op de aanval, maar moest daardoor toezien hoe Jeffrey Jongeneelen uit een scherpe counter een kwartier voor tijd de 0-3 maakte. Het betekende de eerste zege voor de Uien in 2018 en bovenal een revanche op de uitglijder vorige week bij IJsselmeervogels.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie